Formell anmälan till VM

Allmän information om tilldelning av platser

Sverige har nio (9) garanterade platser på VM. Uttagning till VM sker via rankingen från föregående år (2013) och således har de nio först placerade där en garanterad plats. Dock får normalt alla som anmäler sitt intresse en plats även om platsen inte är garanterad. Skulle man mot all förmodan bli nekad plats återbetalas hela anmälningsavgiften så snart det är praktiskt möjligt.

Hur man anmäler sig

För att anmäla dig ska du skicka en komplett ifylld Entry form B, en kopia av ditt mätbrev och betala anmälningsavgiften 4400 SEK (€480 med beräknad växlingskurs 9,2) till Svenska H-båtsförbundets Plusgiro 792426-9 märkt med VM 2014, segelnummer och rorsmans namn. Svenska H-båtsförbundet ombesörjer sedan anmälan till arrangerande klubb, i det här fallet Varbergs Segelsällskap.

Skicka Entry form B och kopia av mätbrev antingen som scannad kopia eller via vanlig post senast 14 maj 2014 till

sekreterare(snabela)h-boat.se

alternativt

Ludvig Bengtsson
Risåsgatan 4 lgh 709
41307 Göteborg

 

Frågor?

Mer information kring anmälan finns på VM-sidan och i NoR och räcker inte det kan ni höra av er till sekreterare(snabela)h-boat.se för mer information

 

Denna information har också gått ut via mail till alla som anmält sitt intresse till VM.

2 kommentarer

  1. Hej,

   Det är det anmälningsformulär som ska fyllas i och skickas till mig tillsammans med en kopia av ert mätbrev. Klicka på ”Entry form B” så ser du hur det ser ut.

   /Ludvig

   Ludvig Bengtsson

Kommentarer är stängda.