Uppdaterad hemsida

Förra gången vi uppdaterade hemsidan gjorde vi det för att få ett modernare utseende och ett bättre användargränssnitt och det är anledningen denna gången också. Vi har bytt från Joomla till WordPress vilket var ett logiskt steg då WordPress är en av de mest smidiga publiceringsverktygen som finns tillgängliga, dessutom mycket kraftfullt. I och med att fler läser hemsidan via sin mobil har vi också gjort den mer mobilvänlig.

En annan förändring är att vi också lagt till möjligheten att kommentera inlägg. Det finns flera anledningar till detta men en är öppenheten och möjligheten till en enkel dialog mellan besökare och mot oss i förbundet. Självklart kommer vi att moderera inlägg som inte är lämpliga men i övrigt vill vi hålla diskussionen öppen.

Det är precis som tidigare möjligt för våra medlemmar att logga in och skriva inlägg. Detta skulle öka inläggens spridning både geografiskt och informationsmässigt vilket vi tror är en gynnsam utveckling för Svenska H-båtsförbundet.

Kommentera gärna vad ni tycker om denna sidan, både bra och dåliga saker så ska vi som är ansvariga göra vårt bästa för att förbättra den.

2 kommentarer

  1. Efter ett år Down Under så har vår sekreterare och ”bloggarkung” blivit en fena på inte bara segling utan även hur en riktig hemsida skall se ut. Om han sedan kan använda trimutbildningen på en Etchell för att skruva till H-båten blir en annan fråga…
    Nille

    Nille Nilsson

Kommentarer är stängda.