Uppdaterad: Anmäl er till SM nu!

Det är nu 20 båtar anmälda till årets SM. Sista anmälningsdag utan förhöjd anmälningsavgift är 30 juni. För er som inte anmält er men tänkt segla gör bäst i att anmäla ert deltagande snarast, Anmälan sker här. Sen anmälan går såklart också bra men mot en förhöjd avgift.

Sommaren närmar sig med stormsteg och med den årets SM som går av stapel i Nynäshamn 20-23 juli. Som vanligt är detta en av årets stora tävlingar och för alla er som planerat att segla VM i Varberg nästa år är detta en viktig tävling för att skaffa sig rankingpoäng då SM viktas dubbel jämfört med övriga rankingseglingar.  Anmälan sker i år via Svenska H-båtsförbundets hemsida där anmälda uppdateras kontinuerligt. DSC_0880

Som en bonus för de som anmäler sig snabbt lottar förbundet ut en sprillans ny Tack Tick Micro-kompass. Reglerna för att få vara med i utlottningen är enkla: 2 lotter om ni anmäler er före 1 juni och 1 lott om ni anmäler er före 15 juni. Kompassen delas ut på Svenska H-båtsförbundets årsmöte och både medlemskap och deltagande vid årsmötet krävs för att få vara med i utlottningen.

Vi ses i Nynäshamn!

En kommentar

Kommentarer är stängda.