Nu är några höjdpunkter redan klara inför 2016 i H-båtsvärlden!

_ASV2000

Vi kan glädjande konstatera att efter en fin dialog med Motala Segelklubb, SK att vi har ett riktigt fint SM 2016 att se fram emot! Planera redan nu in veckan efter Midsommar med tune-up start på torsdagen den 30 juni och strecka fram till söndagen den 3:e juli i kalendern. Vi har satsat mycket på detta från H-båtsförbundet och styrelsen och tillsammans ska vi väl ge ”järnet” för att få till det största SM:et på bra länge, eller hur? Resultatet av valet av arrangör och lokalisering är förutom att vi har haft en riktigt bra dialog med en proffsig arrangör och klubb att vi nu har vi lagt det strategiskt mitt i den södra delen av Sverige och det är nära för både saltvattenseglare, och ”bräcktvattenseglare” och ”sötvattenseglare” .

Saknar ni trailers så hör av er så får ni låna… Det är inget hinder och vi hjälps också åt att hitta teammedlemmar. Använd vårt H-Båtsforum och Facebooka… m.m.

Västkustenfleeten når Motala lätt med trailer och via kanalen, likaså Stockholmsfleeten. Skånefleeten är i princip helt ”traileriserad” och möter upp. Nu får ni uppdrag att kommunicera detta till alla i ert nätverk och ni som har kontakter in i Tjörn Runtarrangemanget jaga de mer än 24-talet seglare som brukar segla det ”Runtet”! Nu manifesterar vi tillsammans och målsättningen är  minst 30-35 team.

Det fixar vi väl, eller hur?

Vi ses i Motala 2016.

VM äger rum i Finland den 6/8-11/8 2016 och här kommer efterhand mera info. Jag vågar lova att nästan alla som vill vara med får chansen oavsett rankingpoängen. Vi är några team som kommer att tuneupsegla över från Norrtälje som förberedelse. Du är välkommen i flottiljen…

Seglarhälsningar 🙂

swe_h-boat_imago

Björn Olsson

Ordförande