H-båtsseglare i Stockholmsregionen

spam_bild

Nu är det hög tid att anmäla sig till vårsäsongens kappseglingar i H-båt.
Både Lidingö Runt (18 maj) och Ornö Runt (25 maj) är öppna för anmälan. Se nedan för lite inspiration inför dessa seglingar. Alla H-båtar är givetvis varmt välkomna och det skulle vara fantastiskt kul att se så många som möjligt på startlinjen.
Andra seglingar värda att notera i kalendern och som varmt rekommenderas till sommaren är:

  • Askrike bankappsegling (19 maj). Skippa den långa hemresan efter målgången i Lidingö Runt och stanna till på Askrike Segelsällskap. Vi kör lite kryss-läns-bana dagen efter, alla kan vara med och hemresan känns därefter mycket kortare. Skicka ett mail till segling@askrike.se för information och anmälan.
  • SM i Nynäshamn (20-23 juli). En del av Nynäs Race Week 2013 och årets höjdpunkt för H-båtssegling.
    Helt klart inom räckhåll för oss som seglar till regattan från Stockholmsregionen. Eftersom VM går i Sverige 2014 och SM är den viktigaste kvalificeringsseglingen hoppas vi på ett extra stort startfält i år.
    Gastar finns att ordna om det skulle saknas. Se https://h-boat.se för mer info.
  • Distriktsmästerskap (7-8 september). Seglingar på Stora Värtan med Viggbyholm som bas avgör vem som är bäst i regionen. Bra arrangemang (samma seglingsområde som SM 2010) tillsammans med 606 och Soling och vår mest seriösa bankappsegling näst efter SM, men verkligen öppen för alla (nya som gamla) H-båtsseglare som vill prova på bankappsegling.
  • Askrike höstregatta (21-22 september). Säsongsavslutning på Askrikefjärden. Sista chansen för de flesta innan det är dags att ta upp för hösten…

Vi hoppas på många H-båtar på dessa seglingar. Varmt välkomna!

Skicka gärna ett mail till mig (finance@h-boat.se) eller ring 073 449 7394 om du har frågor eller funderingar.